Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla. Året som gått har varit ett bra och händelserikt år för Oppigårds så nu välkomnar alla här några lediga dagar med god mat och dryck. Cheers!


Från och med den 1a oktober finns Thurbo Stout i Systembolagets beställningssortiment, artikelnr 89688. Det är kollikrav och i varje låda är det 20st 33cl flaskor. Den här ölen går utmärkt att lagra.


Nu har hösten kommit. Ett säkert tecken är Stockholm Beer and Whisky Festival. Vi kommer att vara där i helgerna två. I vår monter är det nypremiär på Thurbo Stout och Winter Ale. Vi har även med oss Eldorado, ett öl vi bryggt exklusivt för puben Akkurat.

Eldorado är en svagare ale bryggd på Münchener malt, Pale ale malt och ljus karamell malt. Bittergivan är liten medan aromgivorna och torrhumlingen är stor. Allt för att lyfta fram de fantastiska smaker och aromer som humlen innehar. Som namnet antyder domineras ölet av humlesorten El Dorado, men även Amarillo och Simcoe får vara med på ett hörn.


Denna ruskiga höstdag bryggs ett nytt öl i vår Thurbo serie, en dubbel IPA med premiär på Örebro öl och whiskey festival.
Vi har ett nytt system för vår jästslurry, den kommer att bli mat till glada grisar i Arkhyttan.
Uppladdningen inför SMÖF pågår som bäst,. För er som inte kan komma dit fyller vi 110 fat Oppigårds SMÖF lager som kommer att levereras till pubar runt om i landet.


På torsdag startar Stockholm Beer & Whisky Festival. Tillsammans med vår återförsäljare TOMP presenterar vi ytterligare en ny öl, Oppigårds & TOMP Celebration IPA. TOMP har sålt och distributerat våra öl på restaurangmarknaden i fyra år. Det firar vi med en stark ale i amerikansk stil. Denna öl kommer att vara påkopplad i TOMP´s monter under mässan. Ölet är bryggt på pale ale malt, Münchener malt och strösocker samt smaksatt med humlesorterna Simcoe, Columbus, Chinook, Cascade och Amarillo. Alkoholstyrkan är 8 %. Välkomna till Nacka!


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×