Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Som en del i vårt 15-års jubileum har vi bryggt en New England IPA som heter 15th Anniversary IPA. Den finns på fat och flaska på restauranger runt om i landet under en kortare period. 

I sommar kommer det även en tillfällig folköl - Summer Ale. Den kommer ut på marknaden i början av juni.


Vi tycker att det är fantastiskt roligt att så många besöker vår sommarpub! Därför kommer vi i sommar ha tre pubkvällar i veckan tisdagar, onsdagar och torsdagar, med start den 26 juni till den 9 augusti. Det kommer att vara öppet kl 17.00-20.00.

Pubkvällarna kommer att vara i vår besökslokal i de röda bryggeribyggnaderna. Smakprov av öl á 15cl samt lättare mat och andra tilltugg finns att köpa. Vi har öppet för alla men för att provsmaka öl är det 18 årsgräns. 

Det kommer inte att vara någon visning av bryggeriet under sommarpubskvällarna. Vi har även byggt ut uteplatsen lite så det får plats med några fler bord.

Välkommen!


I år firar vi 15 år som bryggeri. På nyårsafton 2003 krossades malten till den första bryggden. Under 2004 gjordes 8 000 liter Golden Ale som främst såldes på flaska runt om i Dalarna. Under åren har det blivit många olika öl och bryggeriet har varit under ständig förändring och utbyggnad. 

Under 2018 kommer vårt jubileum att uppmärksammas på olika sätt med fokus på öl. En del av detta kommer att vara en omröstning av en favorit i repris. Den kommer att ske på Facebook och bestå av fyra deltävlingar där vinnaren går till final. Vinnarölen kommer sedan att bryggas igen och säljas på Systembolaget i oktober. Vi har valt att ta med öl som vi själva bryggt, dvs inga samarbetsöl av olika slag. Om du inte har Facebook så känner du säkert någon som har och kan rösta genom din vän!

Första inlägget publiceras den 15/3 kl 11.00 och fortsätter kommande torsdagar. Vinnaren ifrån varje omgång går vidare till final. 


Vi vill bli bättre på att kommunicera med er konsumenter. Hjälp oss genom att svara på dessa frågor i enkäten

Enkät

 

 

 


Nu är år 2017 över. Mycket har hänt här på Oppigårds under det gångna året. Vår nya öl New Sweden har tagits emot väl och finns nu på alla Systembolag. Produktionen har tagit fart i vårt nya bryggeri, Grim. Vår sommarpub var välbesökt och vi planerar för fullt inför nästa sommar! Tillfälliga öl och samarbetsöl har varit roliga inslag under året. Vi har fått tre nya medarbetare. Ett surölslager är under uppbygnad och reningsverket har byggts ut. På slutet av året har vi tagit fram två nya öl, Grim Lager och Weissbier. 

Tack alla för ett fantastiskt år och hoppas ni vill vara med oss under 2018!


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×