Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Vi vill bli bättre på att kommunicera med er konsumenter. Hjälp oss genom att svara på dessa frågor i enkäten

Enkät

 

 

 


Nu är år 2017 över. Mycket har hänt här på Oppigårds under det gångna året. Vår nya öl New Sweden har tagits emot väl och finns nu på alla Systembolag. Produktionen har tagit fart i vårt nya bryggeri, Grim. Vår sommarpub var välbesökt och vi planerar för fullt inför nästa sommar! Tillfälliga öl och samarbetsöl har varit roliga inslag under året. Vi har fått tre nya medarbetare. Ett surölslager är under uppbygnad och reningsverket har byggts ut. På slutet av året har vi tagit fram två nya öl, Grim Lager och Weissbier. 

Tack alla för ett fantastiskt år och hoppas ni vill vara med oss under 2018!


Äntligen kommer det en Weissbier i vårt sortiment. Den har premiär på Borlänge Öl&Whisky mässa nu på fredag och kommer efter det finnas på fat runt om i landet. Den kommer även att finnas på flaska, den 4de december finns den i Systembolagets beställningssortiment artikelnr 89537-03. En klassisk tysk veteöl där jästen ger toner av nejlika och banan. Den är ekologisk och humlad med Mandarina Bavaria. 


Fredagen den 17 november kl 17-20 öppnar vi upp till Vinterpub här på bryggeriet. Smakprov av våra öl á 15cl finns att köpa för 25kr, 18års gräns. Är man hungrig finns vörtbröd med julskinka att beställa vid bokningen, självklart finns vegetariskt alternativ. Eftersom vi inte har så stort så är det begränsat antal platser.

Välkommen!

Evenemanget är nu fullbokat.


Tack vare alla beställningar finns nu New Sweden IPA på stort sett alla Systembolag i vårt avlånga land, artikel­nummer 89891-03 


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×