Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Äntligen kommer det en Weissbier i vårt sortiment. Den har premiär på Borlänge Öl&Whisky mässa nu på fredag och kommer efter det finnas på fat runt om i landet. Den kommer även att finnas på flaska, den 4de december finns den i Systembolagets beställningssortiment artikelnr 89537-03. En klassisk tysk veteöl där jästen ger toner av nejlika och banan. Den är ekologisk och humlad med Mandarina Bavaria. 


Fredagen den 17 november kl 17-20 öppnar vi upp till Vinterpub här på bryggeriet. Smakprov av våra öl á 15cl finns att köpa för 25kr, 18års gräns. Är man hungrig finns vörtbröd med julskinka att beställa vid bokningen, självklart finns vegetariskt alternativ. Eftersom vi inte har så stort så är det begränsat antal platser.

Välkommen!

Evenemanget är nu fullbokat.


Tack vare alla beställningar finns nu New Sweden IPA på stort sett alla Systembolag i vårt avlånga land, artikel­nummer 89891-03 


Söndagen den tredje september kl 15.00-18.00 har vi öppet i puben i samband med Skördefesten. Puben är i de röda bygnaderna och där kan man köpa smakprov av öl á 15cl samt äta lättare mat. Det är ingen visning av bryggeriet utan bara härligt pubhäng. Alla är välkomna men för att prova öl är det 18 år som gäller. 

Välkommen!


Vi har gjort en collaboration med Brewski, ett bryggeri som ligger i Helsningborg och gör humledrivna öl ofta i kombination med frukt. Bryggeriet står även som värd för en ölfestival, Brewskival i slutet av augusti. Med maltbasen från Thurbo Double IPA, mangon från Brewskis Mango Feber toppad med en ny humling blev resultatet en ofiltrerad josig öl med toner av mango och härlig beska från humlen. 

Den 12 juli har den premiär på de fyra Brewdog barerna i Malmö, Göteborg och Stockholm x2. Givetvis kommer den inom kort dyka upp på fler ställen runt om i Sverige. 

Fredagen den 4 augusti kommer den i ett tillfälligt släpp på Systembolaget, artikelnummer 11563-03.


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×