Hej!

Välkommen till vår hemsida.

Den innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför bara till dig som är minst 25 år.

Please verify that you are more than 25 years old.

 Jag är över 25 år / I am at least 25 years old

News archive

Under våren har två maltsilos monterats på baksidan av bryggeriet, bredvid brygghuset. Den 27de juni kommer första leveransen med basmalt från Vikingmalt i Halmstad. Den här investeringen innebär både att transporterna blir kortare, basmalten blir svensk och att vi kan anpassa varje bryggning efter storleken på jästank bättre.   


Vi har bryggt en favorit i repris, Fatboy Brown. Den här tiden för ungefär två år sedan, hade ölet premiär på Akkurat Restaurang och Bar i Stockholm. Bandet Fatboy spelade och ur en av alla ölkranarna serverades denna Brown Ale. Eftersom samarbetet var lyckat har vi bryggt ölet igen med premiär söndagen den 16 mars på Akkurat, kvällens band är givetvis Fatboy.

Den här gången har vi bryggt mer så för er som inte har chansen att besöka Hornsgatan 18 inom snar framtid kommer Fatboy Brown att finnas på Systembolaget från och med den 1 april. Det är en tillfällig lansering, 25 000 flaskor.


Det är 10 år sedan som Oppigårds började leverera ut öl på den Svenska marknaden. Bilden är tagen i januari 1996, då smedjan belägen i gården Oppigårds hage inreddes till ett hobbybryggeri. Hobbyprojektet blev snart till drömmar om ett riktigt bryggeri. Om tiden från då till nu har Björn skrivit en krönika, för att läsa den klicka här eller så hittar du den under fliken företaget. 


God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla. Året som gått har varit ett bra och händelserikt år för Oppigårds så nu välkomnar alla här några lediga dagar med god mat och dryck. Cheers!


Från och med den 1a oktober finns Thurbo Stout i Systembolagets beställningssortiment, artikelnr 89688. Det är kollikrav och i varje låda är det 20st 33cl flaskor. Den här ölen går utmärkt att lagra.


logotype

Skicka epost till: Oppigårds Bryggeri AB

×